Menu Menu
Gå til kurven
Indkøbskurv
0,00 kr.
|
0 varer

Bagt havregrød med gulerod og vanilje frosting

Bagt havregrød er en lækker måde at starte morgenen på. Fuld af gode kostfibre og meget mættende. Havregrøden er krydret med kanel, muskatnød og har et lækkert hint af vanilje. Gulerødderne giver en fornemmelse af, at man spiser gulerodskage, men på den sunde måde. Der er tilsat nødder for lidt knas og sundt fedt. Havregrøden er lavet til små muffins, så de er nemme at tage med på farten. Hvis man ønsker at gøre lidt mere ud af sin bagte havregrød, kan man toppe den med PLENNY vanilje frosting.

Ingredienser:

1 stor og moden banan

50g PLENNY vanilje

30g havregryn

1 dl mandelmælk

1 tsk bagepulver

1 knivspids salt

1 stor gulerod (revet)

30g hakket nødder fx valnødder, pekannødder eller mandler

1/2 tsk kanel

1/2 tsk muskatnød

Fremgangsmåde:

Mos bananen med en gaffel i en stor skål.

Tilføj PLENNY, mandelmælk, bagepulver, krydderier, revet gulerod og salt.

Rør godt rundt.

Tilføj havregrynene og de hakkede nødder.

Kom et par skefulde af dejen i otte muffins forme.

Bag dem i ovnen i ca 45 minutter ved 180c.

”FROSTING”:

Ingredienser:

Neutral soja yoghurt

PLENNY vanilje

Agavesirup

Fremgangsmåde:

Bland yoghurten og PLENNY vanilje i forholdet 2:1. Der kan evt. smages til med lidt sødme i form af fx agavesirup

Skriv et svar
Ajax loader