Menu Menu
Gå til kurven
Indkøbskurv
0,00 kr.
|
0 varer

Bananis med bananmysli

Denne opskrift på cremet og luftig bananis er perfekt i sommervarmen. Bananisen minder om softice, men den er rigtig sund og fyldt med fibre. De modne bananer giver isen en naturlig sødme. Isen er nem at lave. Den kræver kun én ingrediens og en stærk blender. For at gøre isen endnu mere lækker, kan man komme en lækker og knasende bananmysli ovenpå. Myslien er proppet med fibre og vitaminer fra havregrynene og Plenny banan. Valnødderne bidrager med sundt fedt og giver bedre mæthedsfornemmelse. Den mørke chokolade er super lækker og sætter prikken over i’et.

BANANIS MED BANANMYSLI

INGREDIENSER:

2 modne bananer

150g havregryn

20g PLENNY banan

50g valnødder

55g ahornssirup

Tørrede bananer

Hakket mørk chokolade

FREMGANGSMÅDE:

Tag skrællen af bananerne.

Knæk bananerne i ca tre stykker hver.

Kom dem i en fryservenlig beholder og frys dem natten over.

Kom havregryn, PLENNY banan, valnødder og ahornssirup i en stor skål.

Rør godt rundt.

Kom skålens indhold på en bageplade beklædt med bagepapir.

Bag i en ovn i ca. 8 minutter ved 200c.

Lad myslien køle helt af.

Kom myslien en beholder og kom tørrede bananer og chokolade i.

Rør grundigt.

Tag bananerne ud af fryseren og lad dem tø op i ca. 10 minutter.

Kom bananerne i en foodprocessor eller stærk blender med en sjat vand og blend til en ensformig og cremet konsistens opnås.

Kom bananisen i en skål og top med bananmyslien.

Skriv et svar
Ajax loader