Menu Menu
Gå til kurven
Indkøbskurv
0,00 kr.
|
0 varer

Grøntsagsfritter

Disse grøntsagsfritter er sjove at lave, og så smager de rigtig godt. De kræver ikke mange ingredienser, hvilket gør dem velegnet til en travl hverdag. Fritterne er fyldt med grøntsager, vitaminer og fibre. For ekstra næring og mæthedsfornemmelse er der tilsat Plenny neutral. Disse fritter er perfekte som forret med en spicy salsa, men de kan også sagtens spises til aftensmad.

Ingredienser:

  • 75g Plenny neutral
  • 60g peberfrugt (skåret i små tern)
  • 100g majs
  • 50g gulerod (revet)
  • 25g forårsløg
  • 1 spsk loppefrøskaller
  • 1 tsk paprika
  • 1 tsk spidskommen
  • 1 tsk løgpulver
  • 1 tsk hvidløgspulver
  • 1/2 tsk bagepulver
  • Salt & peber
  • 0,5 dl vand

Fremgangsmåde:

  1. Start med at skær peberfrugten i små tern (på størrelse med én majs) og riv gulerødderne.
  2. Press så meget væske som muligt ud af de revne gulerødder.
  3. Kom alle ingredienserne i en stor skål på nær vandet og rør godt rundt.
  4. Kom nu vandet i og rør igen.
  5. Kom store spiseskefulde af massen på en varm pande med lidt olie, steg 5-7 minutter på hver side.
  6. Sørg for at panden og olien er varm.
  7. Olien skal "sprutte" når massen lægges på panden.
  8. Vær forsigtig når fritterne flippes. De er delikate.

Skriv et svar
Ajax loader