Menu Menu
Gå til kurven
Indkøbskurv
0,00 kr.
|
0 varer

Morgenmadscookies

Man kan sagtens spise cookies til morgenmad. Især når de er baseret på havregryn, som disse morgenmadscookies er. Opskriften indeholder både fuldkorn, fibre og sunde fedtsyrer og er derfor en veloplagt sund morgenmad. De fungerer selvfølgelig også som en snack, når lækkersulten kalder. Disse cookies er naturlig sødet med banan, der giver en dejlig sødme. For at gøre det hele endnu bedre, tager disse cookies ikke meget tid at lave og kræver ingen blender, elpisker eller røremaskine. Når du har sat dine cookies i ovnen, skal de bare passe sig selv. Efter 15 minutter dufter dit køkken dejligt af kanel.

KANEL OG BANAN MORGENMADSCOOKIES:

Laver 6

Ingredienser:

  • 1 moden banan (ca. 100g)
  • 2 dl grov valsede havregryn
  • 0,5 dl PLENNY banan
  • 1 tsk kanel
  • 2 spsk græskarkerner
  • 2 spsk tørrede tranebær
  • 2 spsk rosiner

 

Fremgangsmåde:

  • Start med at mose bananen med en gaffel.
  • Kom bananen i en skålen sammen med de resterende ingredienser.
  • Rør godt rundt i skålen med en ske eller med hænderne.
  • Form massen til seks cookies.
  • Kom dem på en bageplade beklædt med bagepapir.
  • Bag cookies i en ovn i 12 minutter ved 180c.
  • Lad cookies køle lidt af før de nydes.

 

Opbevares i en lufttæt beholder i 3-4 dage.

Kan også fryses ned til senere brug.

Skriv et svar
Ajax loader