Menu Menu
Gå til kurven
Indkøbskurv
0,00 kr.
|
0 varer

Mynte småkager

Hvis du elsker chokolade og mynte, er disse småkager lige noget for dig! De to lækre julesmage er en vidunderlig kombination. Den friske mynte og den dybe mørke chokolade passer perfekt sammen og giver en lækker smagsoplevelse. Småkagerne er sprøde udenpå men samtidig dejlige bløde indeni. Lav småkagerne i lige den form du ønsker og nyd dem med en god kop te eller kaffe.

MYNTE SMÅKAGER:                    

Ingredienser:

  • 110g PLENNY chokolade
  • 80g agave- eller ahornssirup
  • 1 lille moden banan, most (80-90g)
  • 1 spsk mandelsmør
  • 1/2 tsk pebermynteekstrakt
  • 1/4 tsk bagepulver
  • Vand
  • Kakaonibs
  • 80g mørk chokolade med mynte smag
  • Udstikkere

Fremgangsmåde:

  1. I en skål blandes PLENNY chokolade, banan, sirup, pebermynteekstrakt og bagepulver sammen.
  2. Dette kan gøres med hænderne eller en ske. Hvis dejen er lidt for tør, tilføjes en smule vand til en sammenhængende og lidt klistret konsistens opnås.
  3. Hvis dejen er for våd, tilføjes lidt ekstra PLENNY chokolade.
  4. Kom bagepapir på en bageplade og drys lidt PLENNY chokolade hen over papiret.
  5. Lav ca. 16 små kugler ud af dejen.
  6. Læg kuglerne på bagepladen og tryk dem flade (ca. 0,5 cm)
  7. Brug din yndlings udstikker til at udstikke småkagerne.
  8. Småkagerne bages i ca. 15 minutter ved 175c.
  9. Efter ca. 7 minutter vendes småkagerne forsigtigt.
  10. Lad småkagerne køle af.
  11. Smelt chokoladen og dyp hver enkelt småkage i den.
  12. Drys evt. med lidt kakaonibs ovenpå chokoladen.
  13. Lad chokoladen størkne før småkagerne nydes.

Skriv et svar
Ajax loader