Menu Menu
Gå til kurven
Indkøbskurv
0,00 kr.
|
0 varer

Plenny Falafler

Denne opskrift på falafler er både nem, og den kræver heller ikke mange ingredienser. Kikærter er det bærende element i disse falafler, og de bidrager med plantebaserede proteiner og kostfibre. Falafler bliver normalt friturestegt, men hvis du vil undgå frituren, og have nogle mere fedtfrie falafler, så er ovnen et godt alternativ. Falaflerne kan serveres sammen med en god salat og en lækker dressing, men de er også perfekte i pitabrød og wraps. Prøv disse sunde og nemme falafler til aftensmad eller tag dem med i madpakken.

PLENNY FALAFLER:

Laver 18-20

Ingredienser:

2 spsk PLENNY neutral

175g tørrede Kikærter

1 dl frisk koriander eller persille

2 spsk spidskommen

1 tsk cayennepulver

1 løg

2 fed hvidløg

1 spsk salt

Saften fra 1/2 lime eller citron

Fremgangsmåde:

Lad kikærterne ligge i blød i en gryde med vand natten over.

Hæld vandet fra og kom kikærterne i en foodprocessor.

Tilføj de resterende ingredienser og puls til en næsten ensformig masse opnås.

Med hænderne formes massen til kugler.

Placér nu falaflerne på en bageplade beklædt med bagepapir

Bag dem i ovnen i 25-30 minutter ved 200c.

Alternativt kan falaflerne steges på en pande.

Lad dem køle af i fem minutter før de serveres.

Serveringsforslag:

Kom falafler i en skål med rucolablade, agurk, tomater, majs og hummus.

Skriv et svar
Ajax loader