Menu Menu
Gå til kurven
Indkøbskurv
0,00 kr.
|
0 varer

Træstammer

Du kender sikkert træstammerne nede fra bageren. De er super lækre, men de indeholder ikke megen næring. Denne opskrift på træstammer smager lige så godt som dem nede fra bageren, men disse er til gengæld rige på fibre og vitaminer. En sød daddelmasse rullet i det lækreste marcipan og derefter dyppet i den dejligste mørke chokolade. Denne snack kræver ikke mange ingredienser eller lang tid i køkkenet. Perfekt til eftermiddagskaffen eller til når den søde tand kalder.

TRÆSTAMMER

Laver otte træstammer

Ingredienser:                                                                                                                                                                                                                 

100g friske dadler

75g mandler

25g PLENNY chokolade

2 spsk hindbærsyltetøj

1 tsk romaroma

1 tsk vaniljesukker

250g marcipan

60g mørk chokolade

Fremgangsmåde:

Kom mandlerne i en foodprocessor eller blender og blend til de opnår en fint hakket konsistens.

Udsten dadlerne og tilføj dem til foodprocessoren.

Tilføj også plenny, syltetøj, romaroma og vaniljesukker til foodprocessoren.

Blend til en ensartet og klæbrig konsistens opnås.

Læg massen på køl imens marcipanen rulles ud i en tynd 30cmx30cm firkant.

Massen rulles til en 30cm lang pølse og lægges på marcipanen.

Rul marcipanen rundt om dadelmassen og skær den herefter ud i otte træstammer.

Træstammerne kan opbevares på køl i op til to uger.

Skriv et svar
Ajax loader