Menu Menu
Gå til kurven
Indkøbskurv
0,00 kr.
|
0 varer

Hvad er Plenny Shake?

Plenny er en velsmagende shake, som svarer til ét måltid mad: Én portion Plenny Shake indeholder omkring 700 kalorier, svarende til 1/3 af dit daglige, anbefalede energioptag, samt 1/3 af alle de vitaminer og mineraler, din krop har brug. 

Derfor er Plenny det ideelle måltid i en fart, mens tre måltider Plenny dækker din krops fulde, daglige behov.

Havregryn 2.0Plenny Shake med shaker

Plenny består af blendede havregryn tilsat vitaminer, mineraler og rigtig frugt, chokolade eller vanilje. Du kan derfor tænke på Plenny som havregryn 2.0. For ligesom havregryn er Plenny et hurtigt, mættende måltid mad, som ovenikøbet er sundt.

Plenny er bare lidt mere end det: Med hele 12 forskellige varianter kan du få din Plenny i lige den smag, du foretrækker – for eksempel jordbær, banan eller chokolade. Og så er Plenny fyldt med vigtig næring, så du er sikker på at få alle de vitaminer og mineraler, du har brug for.

Hver pose Plenny Shake – på nær Wake up – indeholder tre fulde måltider baseret på en voksen gennemsnitspersons daglige behov for energi, vitaminer og mineraler. Selv om hele dagens måltider kan dækkes af en enkelt pose Plenny Shake, vælger de fleste at nøjes med 1-2 måltider pr. dag, typisk morgenmad eller frokost. 

 

Hvad er Plenny Shake lavet af?

Plenny Shake er lavet på havregryn, som er tilsat alle de vitaminer og mineraler, som kroppen har brug for. Der er ingen kød i vores produkter, men der er valleprotein i nogle af produkterne.

For dem, der helt ønsker at undgå animalske ingredienser, tilbyder vi også Plenny Shake i veganske varianter.

Almindelige Plenny Shake indeholder havregryn, sojamel, valle, maltodextrin, jordflaxfrø samt vitamin- og mineralblanding.

Veganske Plenny Shake indeholder havregryn, sojabønnemel, sojaprotein, risprotein, hampprotein, maltodextrin, jordflaxfrø samt vitamin- og mineralblanding.


Hvad er Plenny Shake ikke?

Plenny Shake er ikke et slankeprodukt på linje med f.eks. Nupo eller andre "low carb diets". Men indtager du normalt mere end ca. 700 kalorier pr. måltid, vil du tabe dig, de gange du vælger et Plenny Shake-måltid i stedet. 

Plenny Shake er heller ikke en proteindrik, som du kender dem fra træningscenteret. Sådanne proteindrikke giver dig en masse proteiner, som er gode efter træning, men mætter ikke på samme måde og indeholder heller ikke vitaminer eller mineraler.

Ajax loader

Vil du høre mere fra os, når der sker noget interessant?

TAK! Vi ses i din indbakke