Menu Menu
Gå til kurven
Indkøbskurv
0,00 kr.
|
0 varer

Hvad er Plenny Shake?

Plenny er en velsmagende shake, som svarer til ét måltid mad på 400 kalorier, såfremt du har anvendt 2 strøgne skefulde pr. måltid. 1 strøgen skefuld Plenny svarer til 50 gram og 200 kalorier. Et måltid på 400 kalorier svarer til 1/5 af dit daglige anbefalede energioptag, samt 1/5 af alle de vitaminer og mineraler din krop har brug for.

Derfor er Plenny det ideelle måltid i en fart, mens Plenny dækker din krops fulde, daglige behov. Vi anbefaler Plenny som et supplement til en i øvrigt sund og varieret kost.

Havregryn 2.0Plenny Shake med shaker

Plenny består af blendede havregryn tilsat vitaminer, mineraler og rigtig frugt, chokolade eller vanilje. Du kan derfor tænke på Plenny som havregryn 2.0. For ligesom havregryn er Plenny et hurtigt, mættende måltid mad, som ovenikøbet er sundt.

Plenny er bare lidt mere end det: Med hele 12 forskellige varianter kan du få din Plenny i lige den smag, du foretrækker – for eksempel jordbær, banan eller chokolade. Og så er Plenny fyldt med vigtig næring, så du er sikker på at få alle de vitaminer og mineraler, du har brug for.

Hver pose Plenny Shake indeholder 10 fulde måltider baseret på en voksen gennemsnitspersons daglige behov for energi, vitaminer og mineraler. Selv om hele dagens måltider kan dækkes af Plenny, vælger de fleste at nøjes med 1-2 måltider pr. dag, typisk morgenmad eller frokost. Og mange laver mindre portioner til både hoved- og mellemmåltider.

Hvad er Plenny Shake lavet af?

Plenny Shake er lavet på havregryn, som er tilsat alle de vitaminer og mineraler, kroppen har brug for. Der er ingen kød eller andre animalske ingredienser i vores produkter, som alle er 100% veganske.

Plenny Shake indeholder havregryn, sojabønnemel, sojaprotein, risprotein, hampprotein, maltodextrin, jordflaxfrø samt vitamin- og mineralblanding.

Hvad er Plenny Shake ikke?

Plenny Shake er ikke et slankeprodukt på linje med f.eks. Nupo eller andre "low carb diets". 

Plenny Shake er heller ikke en proteindrik, som du kender dem fra træningscenteret. Sådanne proteindrikke giver dig en masse proteiner, som er gode efter træning, men mætter ikke på samme måde og indeholder heller ikke vitaminer eller mineraler. Hvis du ønsker at supplere din træning med et ekstra proteinindtag, anbefaler vi Plenny Active med ekstra indhold af protein og kalorier, som er specielt udviklet til et aktivt liv.

Ajax loader

Vil du høre mere fra os, når der sker noget interessant?

TAK! Vi ses i din indbakke