Hvad er Plenny?


Baggrunden for Plenny

Plenny produceres af det hollandske firma Jimmy Joy, der opstod tilbage i 2014 med ønsket om at producere sund fastfood. Plenny-produkterne bliver til under hensyn til sundhedsanbefalingerne fra Verdenssundhedsorganisationen WHO og er skabt af et hold af fødevarekemikere, forskningsanalytikere og certificerede diætister.

I dag er der i produktionen af Plennys produkter i høj grad også fokus på velsmag og ikke mindst bæredygtighed.

Bæredygtighedstanken er i det hele taget en af grundsøjlerne i Plenny-produkterne, som foruden at være geniale til at nedsætte madspild (du doserer akkurat, hvad du har brug for, og produkternes holdbarhed er lang) også på den lange bane har bæredygtighed som pejlemærke. F.eks. klimakompenseres der for produktionen af Plennys produkter, ligesom det på sigt er hensigten at gøre al emballage til Plenny-produkterne 100% genanvendelig.

Hvad får man, når man køber et Plenny-produkt?

Hvad end du køber en Plenny Shake, Drink, Bar eller Pot er du sikret komplette måltider, der på få minutter opfylder dine daglige ernæringsmæssige behov.

Plennys produkter består af plantebaserede ingredienser baseret på havre, soya, rismel, hørfrø, rapsolie og essentielle vitaminer og mineraler.

Plennys produkter egner sig dermed perfekt til dig, der har brug for sunde og nærende måltider i en travl hverdag, hvor du vil være sikker på at få nøjagtig den næring, du har brug for.

Klik her for at gå til Plennys produktkatalog!