Menu Menu
Gå til kurven
Indkøbskurv
0,00 kr.
|
0 varer
Måltider

Måltider

Nye produkter, nye størrelser, ny emballage, samme gode kvalitet. Bemærk desuden, at alle Plenny produkter nu er veganske! 

Vi kalder vores Plenny Shakes for måltider, for det er lige, hvad de er: Én portion svarer til ét måltid mad, ikke kun hvad næringsindhold angår, men også i forhold til den mættende effekt. Du behøver kun at drikke en enkelt shake, og så kan du klare dig helt indtil næste måltid. Og vi garanterer, at du får alle de vitaminer og mineraler, du har brug for. 

Det tager kun 1 minut at lave et Plenny-måltid, og opskriften er verdens nemmeste: Hæld vand og pulver i din shaker, ryst – og værsgo: Maden er serveret! Bare tænk på alle de gange, du ikke har gidet at lave mad og i stedet har bestilt dyr og usund fastfood. Eller hvor du har været på farten og din eneste mulighed har været en kedelig sandwich fra tankstationen eller måske slet ingen mad i lang tid.

Alt det slipper du for. Med en Plenny Shake har du altid et næringsrigt, velsmagende og mættende måltid lige ved hånden. Det kræver ingen gastronomiske kundskaber eller ekstra energi – og med en pris på helt ned til under 12 kr. pr. måltid sparer du tilmed de penge, du ellers ville have brugt på kedelig fastfood.

Læs mere Læs mindre
Ajax loader

Vil du høre mere fra os, når der sker noget interessant?

TAK! Vi ses i din indbakke